%
"BOEK en LEGPUZZEL IN EEN KOOP! PAARDenKRACHT werknemers met vier benen"
"BOEK en LEGPUZZEL IN EEN KOOP! PAARDenKRACHT werknemers met vier benen"  ZONDER VERZENDKOSTEN! bij een bestelling van 2 of meer puzzels / producten in een koop worden de overige verzendkosten geretourneerd!Nicolle Christiaanse is een paardenvrouw en als auteur gespecialiseerd op hippisch gebied. Jan Stads is een topfotograaf met een voorliefde voor volkscultuur. Een combinatie die geleide heeft tot dit exclusieve boek over paarden en cultuur.Het aantal beroepen voor paarden is legio. Ze zetten zich in als arbeiders, therapeuten, artiesten en ordehandhavers. Met paardenkracht verlopen werkzaamheden vlot een eenvoudig. Via het paard houdt de baas contact met de natuur en krijgt de arbeid rust en diepgang. Het werk wordt op een milieuvriendelijk manier gedaan, die weinig schade toebrengt aan de omgeving. Zijn sociale en communicatieve vaardigheden maken van het paard een geboren therapeut. Zijn aanwezigheid en aandacht helpen een cliënt ontspannen en zichzelf (her)ontdekken. Vanwege zijn gratie en innemende karakter is een optredend paard een plezier om naar te kijken. Paarden zijn gewilde artiesten en shows waarin zij een rol spelen worden bezocht. Zijn trouw en tomeloze inzet maken het paard tot een gewilde strijdmakker. Zowel in het leger als bij de politie kennen zij een uitstekende staat van dienst als het ondersteunen in de strijd en handhaving van de orde. Is tegenwoordig het werken met paarden een vrijwillige keuze van een selecte groep, vroeger compleet de vierbenige werknemers een onmisbaar deel uit van de samenleving. De afhankelijkheid van hun samenwerking en de waardering voor hun inzet kwam tot gemaakt in traditionele tradities. Een aantal van deze tradities is blijven bestaan. Deels als meer attractie, maar er is zeker; het paard wordt gevierd als gewaardeerde levensgezel en rustpunt in het drukke dagelijkse bestaan.

Inhoud: 2

€ 19,99* listing.beforeListPrice € 29,99* listing.afterListPrice

%
DE CARNAVALSPUZZEL VAN DE EEUW! EEN JAAR TILBURGSE CARNAVAL IN BEELD
Tilburg, wie wel eens vergadert in de Bouwhal Tilburg heeft hem wel eens aan de muur zien hangen: de tekening die in de volle breedte de momenten van de Tilburgse carnaval vastlegt. Een unieke productie van tekenaar Richard van de Pol.Graficus Jules Calis maakte er vectoren van, ontwerper Jan Stads een collage, er werd wat kleur en tekst ingevoegd en voilà een unieke puzzel is geboren.44X68 CM 1000 STUKJES!Pix4Profs verkoopt de puzzel in deze winkel maar u kunt hem ook kopen in de Bouwhal zelf!

Inhoud: 1

€ 9,95* listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice

%
KLUNDERT IN WINTERSFEREN LEGPUZZEL
KLUNDERT IN WINTERSE SFEREN SPECIALE AANBIEDING!  legpuzzel van 500 stukjes met de afmeting van 50 X 40 cm. Let op deze puzzel is op 1.5 mm karton gedrukt!  Klundert in winterse sferen, een mooie drone foto van Marcel Otterspeer maakt de puzzel tot een uniek document zorg dat u een van de 100 bezitters wordt. 

€ 9,95* listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice

%
Legpuzzel Lichtjesoptocht ’t Zwammegat Standdaarbuiten. 1000 stukjes
Legpuzzel Lichtjesoptocht ’t Zwammegat Standdaarbuiten. 1000 stukjesEen legpuzzel met een collage van foto's van verschillende wagens in de beroemde lichtjesoptocht van Standdaarbuiten, 't Zwammegat. Met medewerking van  van de organiserende Karnavalsstichting de Deurzetters.Productinformatie: • Soort: Legpuzzel • Aantal stukjes: 1000 • Afmeting: 68x44 centimeter • Materiaal: karton 1,9 millimeter dik • Kleur: veelkleurig • Producent: Pix4Profs Over de lichtjesoptocht: Met zo’n 20.000 bezoekers per jaar is de Lichtjesoptocht van Standdaarbuiten één van de grotere evenementen in de gemeente Moerdijk. De optocht wordt ieder jaar op carnavalszaterdag gehouden. De Lichtjesoptocht wordt georganiseerd door Karnavalsstichting de Deurzetters. Een evenement dat wijd en zijd bekend is en waar vele bezoekers op af komen.Over Pix4Profs: Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs. Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden. De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen. In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

€ 9,95* listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice

%
Legpuzzel luchtfoto stad Tholen. 1000 stukjes
Legpuzzel luchtfoto stad Tholen. 1000 stukjes. Vernieuwde uitgave 1,9 mm dik karton!Marcel Otterspeer maakte de fantastische foto, Iman Fase kwam op het voortreffelijke idee eens iets met de mooiste stad van Nederland te doen, Tholen.  Pix4Profs zag het zitten en jawel de eerste legpuzzel van stad Tholen is een feit. Unieke kleine oplage van maar 100 stuks dus wees er snel bij!Productinformatie: Soort: Legpuzzel Aantal stukjes: 1000 Afmeting: 68X44 centimeter Materiaal: karton 1,9 millimeter dik Kleur: veelkleurigOver Tholen:Tholen is een stad op het eiland Tholen, in de gemeente Tholen, in het oosten van de Nederlandse provincie Zeeland. Het is gelegen aan de westkant van het Schelde-Rijnkanaal, dat de grens vormt met de provincie Noord-Brabant. Tholen heeft een historische stadskern, die nog grotendeels omringd is door wallen en vesten. De stadskern wordt daarnaast gedeeltelijk begrensd door een haven. Het gebied binnen de vesten is sinds 1991 beschermd stadsgezicht en is daarmee een van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland. Over Pix4Profs: Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs. Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden. De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen. In de online winkel winkel.pix4profs.nl vindt u onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

€ 9,99* listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice

Tip
Mila en Eefje, een legpuzzel voor kinderen
Een legpuzzel van 60 stukjes gebaseerd op het gelijknamige boek "Mila en Eefje"Mila en Eefje zijn twee meisjesvarkens en wonen samen met hun vrouwtje Margarit en andere dieren op de gezellige boerderij “De Nobele Hoeve”. Ze beleven elke dag weer nieuwe leuke dingen. Mila is een beetje verlegen en Eefje is een echte knorkous! “De Nobele Hoeve” is opgedragen aan Vanity (paard), Djodjo (hond) en Hope (varken). "zij braken mijn hart open en dankzij hun is deze plek geboren" woorden van Margarit Gerrits. Meer weten en lezen over de stichting: www.denobelehoeve.nl

€ 11,95*

Panoramapuzzel De Slipjacht. 500 Stukjes
Panoramapuzzel De Slipjacht. 500 StukjesDeze puzzel is in panorama-vorm, 80x40 cm liggend.Productinformatie: • Soort: Legpuzzel in panorama-vorm • Aantal stukjes: 500 • Afmeting: 40x80 centimeter • Materiaal: karton 1,9 millimeter dik • Kleur: veelkleurig • Producent: Pix4Profs Over de slipjacht: De slipjacht is een vriendelijke, door ceremonies omgeven overlevering van de traditionele vossenjacht. Het te volgen spoor (de scent) wordt uitgezet met een koeienpens, door een sliptrekster te paard. De jachtgroep, bestaande uit mensen, paarden en een meute honden, vormen een eenheid. De slipjacht vindt plaats onder de vlag van Slipjachtvereniging de Veluwe Hunt en gaat door het natuurgebied tussen Oisterwijk en Moergestel. Na de ceremoniële opening sporen de honden de geur op en volgen deze. Het tempo wordt bepaald door de meute honden, die altijd voorrang krijgt. De paarden met hun ruiters volgen. Deze foto komt voor, samen met een uitgebreid verhaal over de slipjacht met paard en hond, in het boek PAARDenKRACHT. De schrijfster Nicolle Christiaanse is een paardenvrouw en als auteur gespecialiseerd op hippisch gebied. Jan Stads is een topfotograaf met een voorliefde voor volkscultuur. Een combinatie die geleid heeft tot dit exclusieve boek en diverse puzzels over cultuur. Over Pix4Profs: Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs. Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden. De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen. In de online winkel winkel.pix4profs.nl vindt u onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

Inhoud: 1

€ 17,95*

%
Panoramapuzzel PAARDenKRACHT, de Garnalenvissers. 500 Stukjes
Panoramapuzzel PAARDenKRACHT, de Garnalenvissers. 500 Stukjes. Vernieuwde uitgave 1,9 mm dik karton! Zie ook de combi-aanbieding op deze site met het boek PAARDenKRACHT:Nicolle Christiaanse is een paardenvrouw en auteur gespecialiseerd in hippisch gebied. Jan Stads is een topfotograaf met een voorliefde voor volkscultuur. Een combinatie die geleid heeft tot dit exclusieve boek over paarden en cultuur. Daaruit hebben we een van de mooiste platen gezocht om een ​​spectaculaire panorama legpuzzel van maar liefst 80 cm breed en 40 cm  hoog te maken.Productinformatie: • Soort: Legpuzzel in panorama-vorm • Aantal stukjes: 500 • Afmeting: 40x80 centimeter • Materiaal: karton 1,9 millimeter dik • Kleur: veelkleurig • Producent: Pix4Profs Over de garnalenvisserijDe garnaalvisserij te paard is een ambacht waarbij met behulp van een Brabants/Belgisch trekpaard op garnalen gevist wordt. De vissers gaan een paar keer per week met paard en net de zee in, namens de wintermaanden. Het vissen duurt zo'n drie uur: half uur voor tot half uur na laagtij. Het paard stapt tot aan de borst door het water, parallel met de kust. Men gebruikte een trechtervormig net (7 x 10 meter) dat door twee zijdelingse planken opengehouden wordt. Gezien dit net een enorme trekkracht vereist, worden hiervoor Brabantse trekpaarden ingezet. Een ketting slaapt over het zand en veroorzaakt schokgolven waardoor de garnalen opspringen en in het net terechtkomen.Om het half uur wordt het vissen onderbroken om terug naar het strand te gaan, het net te legen en de vangst te zeven. De garnaaltjes komen terecht in de korven langs de weerzijden van het hangende paard. Na het vissen worden de garnalen gekookt in zoet water. De garnaalvisserij te paard is een betrouwbare vaardigheid die nauw verbonden is met de natuur: een goede kennis van de zee, de zandstrook en een groot vertrouwen in en respect voor het paard zijn onontbeerlijk. Het is een sprekend voorbeeld van een dynamische en duurzame omgang met natuur en cultuur die wordt overgenomen van generatie op generatie. Families Dertien (en 16 erkende garnaalvissers te paard) in Oostduinkerke zijn actief in de garnaalvisserij. Dit immaterieel erfgoed is echter van belang voor de hele gemeenschap van Oostduinkerke en Koksijde, de garnaalvisserij te paard als belangrijk voor hun identiteit. De Garnaalvisserij te paard in Oostduinkerke werd in 2013 toegevoegd aan de Representatieve Lijst van het Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid van UNESCO. (bron: immaterieelerfgoed.be)Over Pix4Profs: Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs. Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden. De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen. In de online winkel winkel.pix4profs.nl vindt u onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

Inhoud: 1

€ 9,99* listing.beforeListPrice € 17,65* listing.afterListPrice

%
Panoramapuzzel Rijsbergen zoals het was in 2014. 500 Stukjes
Panoramapuzzel Rijsbergen zoals het was in 2014. 500 Stukjes. Vernieuwde uitgave 1,9 mm dik karton! Een unieke tweede puzzel over Rijsbergen, van een dronefoto van Dre Frijters (een Rijsberger in hart en nieren).   De puzzel is in panoramavorm, 40 x 80 cm. Deze puzzel is gemaakt in opdracht van het Dorpsgidsen Collectief Rijsbergen (Ad de Klerk, Piet Utens en Toine Graumans)Productinformatie: • Soort: Legpuzzel in panorama-vorm • Aantal stukjes: 500 • Afmeting: 40x80 centimeter • Materiaal: karton 1,9 millimeter dik • Kleur: veelkleurig • Producent: Pix4Profs Over Pix4Profs: Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs. Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden. De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen. In de online winkel winkel.pix4profs.nl vindt u onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

€ 9,99* listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice

Panoramapuzzel Vuelta in Breda. 500 Stukjes
Panoramapuzzel Vuelta Breda 2022Een legpuzzel van de derde etappe in de Vuelta, de ronde van Spanje, door Breda, met de Grote Kerk als middelpunt. De foto is gemaakt door Joris Knapen / Pix4Profs. Een uniek item voor fans van het wielrennen en van Breda.Van deze legpuzzel zijn er maar 200 gedrukt. De puzzel is in panorama-vorm, 80 x 40 cm staand.Productinformatie: • Soort: Legpuzzel in panorama-vorm • Aantal stukjes: 500 • Afmeting: 80 x 40 centimeter • Materiaal: karton 1,9 millimeter dik • Kleur: veelkleurig• Producent: Pix4ProfsOver Joris Knapen:Joris Knapen, freelance fotograaf met als specialisatie wielerfotografie. Hij werkt onder andere bij fotopersbureau Pix4Profs, voor dit bureau is Joris regelmatig onderweg om foto's te maken bij diverse opdrachten. Hoofdzakelijk sport, vooral wielrennen, maar ook voetbal, hockey, American football, tennis, enzovoorts. Telkens met als doel: 1 foto die een artikel in een krant of weekblad ondersteunt. Over de Vuelta 2022: De Vuelta, de ronde van Spanje, is één van de drie grote rondes in het wielrennen, naast de Tour de France en de Giro d'Italia. Het is een meerdaagse wielerwedstrijd die jaarlijks wordt gereden in Spanje, maar ook etappes in andere landen kent. In 2022 werden de eerste drie etappes in Nederland gereden, door Utrecht, 's-Hertogenbosch en Breda (en omstreken).Over Pix4Profs:  Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

Inhoud: 1

€ 17,95*

%
Panoramapuzzel Zevenbergen van bovenaf in winterse sferen. 500 Stukjes
Panoramapuzzel van Zevenbergen in de winter met het haventracé. 500 stukjes. Vernieuwde uitgave 1,9 mm dik karton! Een puzzel van Zevenbergen in de winter waarop het vernieuwde haventracé te zien is. Fotograaf Marcel Otterspeer / Pix4Profs maakt de foto met zijn drone. Van elke legpuzzel is er maar 250 gedrukt. Deze puzzel is in panorama-vorm, 40x80 cm liggend. Productinformatie: • Soort: Legpuzzel in panorama-vorm • Aantal stukjes: 500 • Afmeting: 40x80 centimeter • Materiaal: karton 1,9 millimeter dik • Kleur: veelkleurig• Producent: Pix4Profs Over Marcel Otterspeer:"In 2002 heb ik de camera ontdekt als het ideale instrument om verhalen te vertellen. Het is een passie geworden om alles wat er om ons heen gebeurt, dichtbij of ver weg, een kader om te plaatsen en daarmee die verhalen vast te pinnen in ieders Met  een eigen stijl in compositie en timing wil ik op een eigen manier onderwerpen laten zien die onder het oppervlak liggen en momenten bevriezen die snel aan ogen onttrokken worden.  Met als basis een groot gevoel voor ethiek in de fotojournalistiek." (bron: otterspeer.com). Sinds 2016 werkt Marcel als freelance fotograaf voor persbureau Pix4ProfsOver Pix4Profs: Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs . Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden. De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen. In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

€ 9,99* listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice

Puzzel Lampkesoptocht Dongen
Carnaval 2021 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van de Lampkesoptocht in Dongen is voor velen een fikse aderlating. Maar gelukkig is er nu de Lampkesoptochtpuzzel, een uitgave van Pix4Profs, met medewerking van de organiserende Stichting de Peeënstekers. Een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige compilatie van beelden van de verschillende Lampkesoptochten. Deze bijzondere puzzel heeft de prijs van € 22,00 en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage dus op = op. Met de aankoop van deze puzzel steunt u Stichting de Peeënstekers. De Stichting ontvangt van ieder verkocht exemplaar namelijk 2 euro.Tegelijk met deze legpuzzel van de Lampkesoptocht worden, in samenwerking met lokale organisaties, meer legpuzzels van 1.000 stukjes uitgegeven. Denk daarbij aan de Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten, het bekende Bloemencorso in Zundert, de Bouwhal in Tilburg, Blind Walls Gallery in Breda en het Vincent van Gogh huis in Zundert.

€ 7,75*

%
TILBURGSE CARNAVALS WAGENS VERWERKT IN EEN UNIEKE PUZZEL!
Carnaval 2021 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan.  Het ontbreken van onder meer d'n Opstoet in Tilburg was voor velen een fikse aderlating. Ook d'n Opstoet van 2020 op carnavalszondag kon geen doorgang vinden. In eerste uitvoering vanwege de storm, het coronavirus in het eten bij de geplande herkansing tijdens halfvasten. Maar gelukkig kan er nog worden genoten van enkele fraaie creaties voor d'n Opstoet 2020, want deze zijn te zien op een unieke legpuzzel, die uitgegeven wordt door Pix4Profs, met samenwerking van de verenigingen die in de bouwhal actief zijnEen bijzondere puzzel van 1.000 stukjes, met een onderliggende verzameling van creaties die gebouwd zijn voor d'n Opstoet 2020. KOOP HEM SNEL WE ZIJN AAN DE LAATSTE VOORRAAD BEZIG OP=OP

€ 9,95* listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice