Panoramapuzzel De Slipjacht. 500 Stukjes

€ 17,95*

Inhoud: 1

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: SW10061
Productinformatie "Panoramapuzzel De Slipjacht. 500 Stukjes"
Panoramapuzzel De Slipjacht. 500 Stukjes
Deze puzzel is in panorama-vorm, 80x40 cm liggend.

Productinformatie:
• Soort: Legpuzzel in panorama-vorm
• Aantal stukjes: 500
• Afmeting: 40x80 centimeter
• Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
• Kleur: veelkleurig
• Producent: Pix4Profs

Over de slipjacht: 
De slipjacht is een vriendelijke, door ceremonies omgeven overlevering van de traditionele vossenjacht. Het te volgen spoor (de scent) wordt uitgezet met een koeienpens, door een sliptrekster te paard. De jachtgroep, bestaande uit mensen, paarden en een meute honden, vormen een eenheid. De slipjacht vindt plaats onder de vlag van Slipjachtvereniging de Veluwe Hunt en gaat door het natuurgebied tussen Oisterwijk en Moergestel. Na de ceremoniële opening sporen de honden de geur op en volgen deze. Het tempo wordt bepaald door de meute honden, die altijd voorrang krijgt. De paarden met hun ruiters volgen.
Deze foto komt voor, samen met een uitgebreid verhaal over de slipjacht met paard en hond, in het boek PAARDenKRACHT. De schrijfster Nicolle Christiaanse is een paardenvrouw en als auteur gespecialiseerd op hippisch gebied. Jan Stads is een topfotograaf met een voorliefde voor volkscultuur. Een combinatie die geleid heeft tot dit exclusieve boek en diverse puzzels over cultuur.

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vindt u onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.