Legpuzzel Lichtjesoptocht ’t Zwammegat Standdaarbuiten. 1000 stukjes

€ 9,95*

% listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice (54.67% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: PUZZELSTANDDAARBUITEN
Productinformatie "Legpuzzel Lichtjesoptocht ’t Zwammegat Standdaarbuiten. 1000 stukjes"
Legpuzzel Lichtjesoptocht ’t Zwammegat Standdaarbuiten. 1000 stukjes
Een legpuzzel met een collage van foto's van verschillende wagens in de beroemde lichtjesoptocht van Standdaarbuiten, 't Zwammegat. Met medewerking van  van de organiserende Karnavalsstichting de Deurzetters.

Productinformatie:
• Soort: Legpuzzel
• Aantal stukjes: 1000
• Afmeting: 68x44 centimeter
• Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
• Kleur: veelkleurig
• Producent: Pix4Profs

Over de lichtjesoptocht:
Met zo’n 20.000 bezoekers per jaar is de Lichtjesoptocht van Standdaarbuiten één van de grotere evenementen in de gemeente Moerdijk. De optocht wordt ieder jaar op carnavalszaterdag gehouden. De Lichtjesoptocht wordt georganiseerd door Karnavalsstichting de Deurzetters. Een evenement dat wijd en zijd bekend is en waar vele bezoekers op af komen.

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.