"BOEK en LEGPUZZEL IN EEN KOOP! PAARDenKRACHT werknemers met vier benen"

€ 19,99*

% listing.beforeListPrice € 29,99* listing.afterListPrice (33.34% bespaard)
Inhoud: 2

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: SW10056
Productinformatie ""BOEK en LEGPUZZEL IN EEN KOOP! PAARDenKRACHT werknemers met vier benen""
"BOEK en LEGPUZZEL IN EEN KOOP! PAARDenKRACHT werknemers met vier benen"  ZONDER VERZENDKOSTEN! bij een bestelling van 2 of meer puzzels / producten in een koop worden de overige verzendkosten geretourneerd!
Nicolle Christiaanse is een paardenvrouw en als auteur gespecialiseerd op hippisch gebied. Jan Stads is een topfotograaf met een voorliefde voor volkscultuur. Een combinatie die geleide heeft tot dit exclusieve boek over paarden en cultuur.
Het aantal beroepen voor paarden is legio. Ze zetten zich in als arbeiders, therapeuten, artiesten en ordehandhavers.
Met paardenkracht verlopen werkzaamheden vlot een eenvoudig. Via het paard houdt de baas contact met de natuur en krijgt de arbeid rust en diepgang. Het werk wordt op een milieuvriendelijk manier gedaan, die weinig schade toebrengt aan de omgeving.
Zijn sociale en communicatieve vaardigheden maken van het paard een geboren therapeut. Zijn aanwezigheid en aandacht helpen een cliënt ontspannen en zichzelf (her)ontdekken.
Vanwege zijn gratie en innemende karakter is een optredend paard een plezier om naar te kijken. Paarden zijn gewilde artiesten en shows waarin zij een rol spelen worden bezocht.
Zijn trouw en tomeloze inzet maken het paard tot een gewilde strijdmakker. Zowel in het leger als bij de politie kennen zij een uitstekende staat van dienst als het ondersteunen in de strijd en handhaving van de orde.
Is tegenwoordig het werken met paarden een vrijwillige keuze van een selecte groep, vroeger compleet de vierbenige werknemers een onmisbaar deel uit van de samenleving. De afhankelijkheid van hun samenwerking en de waardering voor hun inzet kwam tot gemaakt in traditionele tradities.
Een aantal van deze tradities is blijven bestaan. Deels als meer attractie, maar er is zeker; het paard wordt gevierd als gewaardeerde levensgezel en rustpunt in het drukke dagelijkse bestaan.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.