Legpuzzel luchtfoto stad Tholen. 1000 stukjes

€ 9,99*

% listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice (54.49% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: SW10034
Productinformatie "Legpuzzel luchtfoto stad Tholen. 1000 stukjes"
Legpuzzel luchtfoto stad Tholen. 1000 stukjes. Vernieuwde uitgave 1,9 mm dik karton!
Marcel Otterspeer maakte de fantastische foto, Iman Fase kwam op het voortreffelijke idee eens iets met de mooiste stad van Nederland te doen, Tholen.  Pix4Profs zag het zitten en jawel de eerste legpuzzel van stad Tholen is een feit. Unieke kleine oplage van maar 100 stuks dus wees er snel bij!

Productinformatie:
  • Soort: Legpuzzel
  • Aantal stukjes: 1000
  • Afmeting: 68X44 centimeter
  • Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
  • Kleur: veelkleurig

Over Tholen:
Tholen is een stad op het eiland Tholen, in de gemeente Tholen, in het oosten van de Nederlandse provincie Zeeland. Het is gelegen aan de westkant van het Schelde-Rijnkanaal, dat de grens vormt met de provincie Noord-Brabant. Tholen heeft een historische stadskern, die nog grotendeels omringd is door wallen en vesten. De stadskern wordt daarnaast gedeeltelijk begrensd door een haven. Het gebied binnen de vesten is sinds 1991 beschermd stadsgezicht en is daarmee een van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland. 

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vindt u onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.