Panoramapuzzel Zevenbergen van bovenaf in winterse sferen. 500 Stukjes

€ 9,99*

% listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice (54.49% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: SW10033
Productinformatie "Panoramapuzzel Zevenbergen van bovenaf in winterse sferen. 500 Stukjes"
Panoramapuzzel van Zevenbergen in de winter met het haventracé. 500 stukjes. Vernieuwde uitgave 1,9 mm dik karton! 
Een puzzel van Zevenbergen in de winter waarop het vernieuwde haventracé te zien is. Fotograaf Marcel Otterspeer / Pix4Profs maakt de foto met zijn drone. Van elke legpuzzel is er maar 250 gedrukt. Deze puzzel is in panorama-vorm, 40x80 cm liggend.

Productinformatie:
• Soort: Legpuzzel in panorama-vorm
• Aantal stukjes: 500
• Afmeting: 40x80 centimeter
• Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
• Kleur: veelkleurig
• Producent: Pix4Profs

Over Marcel Otterspeer:
"In 2002 heb ik de camera ontdekt als het ideale instrument om verhalen te vertellen. Het is een passie geworden om alles wat er om ons heen gebeurt, dichtbij of ver weg, een kader om te plaatsen en daarmee die verhalen vast te pinnen in ieders Met  een eigen stijl in compositie en timing wil ik op een eigen manier onderwerpen laten zien die onder het oppervlak liggen en momenten bevriezen die snel aan ogen onttrokken worden.  Met als basis een groot gevoel voor ethiek in de fotojournalistiek." (bron: otterspeer.com). Sinds 2016 werkt Marcel als freelance fotograaf voor persbureau Pix4Profs

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs .
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.