Vintage-serie 003 Legpuzzel De jachtkamer van koning Willem II. 1000 Stukjes

€ 17,95*

Inhoud: 1

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: SW10062
Productinformatie "Vintage-serie 003 Legpuzzel De jachtkamer van koning Willem II. 1000 Stukjes"
Vintage-serie 003 Legpuzzel De jachtkamer van koning Willem II. 1000 Stukjes
Legpuzzel 003 in de vintage-serie. Voor het Brabants Dagblad legden we landgoed Dongewijk in Tilburg vast, waarbij ook de foto werd gemaakt waarop deze puzzel is gebaseerd. De kamer werd in de tijd van koning Willem II gebruikt als jachtkamer, onder andere door deze koning.

Productinformatie:
• Soort: Legpuzzel 
• Aantal stukjes: 1000
• Afmeting: 68x44 centimeter
• Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
• Kleur: veelkleurig
• Producent: Pix4Profs

Over de jachtkamer: 
Jachthuis Bredaseweg 600 Tilburg, op landgoed Dongewijk, dat oorspronkelijk in bezit was van koning Willem II. Een landgoed waar ooit de koning jaagde. De huidige bewoners, Ad en Ine Somers leven niet alleen in het gebied waar Willem II jachtpartijen zich afschermen, ze wonen zelfs in het jachthuis van de koning
https://krant.bd.nl/titles/brabantsdagblad/6208/publications/15615/pages/34 
Het Brabants Dagblad schreef op 6 september 2022 een stuk over het huidige landgoed met de huidige bewoners, bovenstaand een link naar dat verhaal.

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.