Vintage-serie 002 Legpuzzel Bloemetjesbehang. 1000 stukjes

€ 17,95*

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: SW10059
Productinformatie "Vintage-serie 002 Legpuzzel Bloemetjesbehang. 1000 stukjes"

Vintage-serie 002 Legpuzzel Bloemetjesbehang. 1000 stukjes
Een tijd geleden legden we voor dagblad BN DeStem een mooi vintage huis vast. Opvallend? Jazeker, een mooi bloemetjesbehang met daarop een zilveren hertje als hoeder van de wei.

Productinformatie:
• Soort: Legpuzzel
• Aantal stukjes: 1000
• Afmeting: 68x44 centimeter
• Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
• Kleur: veelkleurig
• Producent: Pix4Profs

Over de foto:
Voor BN DeStem waren we in een mooi huis, ingericht in vintage-stijl, met dit zeer opvallende behang. Toen was het gewoon een mooie foto, nu een leuk onderwerp voor een puzzel! 

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.