Vintage-serie 001 Legpuzzel Vergane glorie museum gesloten 1000 stukjes

€ 19,95*

Inhoud: 1

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: SW10058
Productinformatie "Vintage-serie 001 Legpuzzel Vergane glorie museum gesloten 1000 stukjes"
Vintage-serie 001 Legpuzzel Vergane glorie museum gesloten 1000 stukjes
Legpuzzel 001 in de vintage-serie. Voor het BN DeStem legden we het gesloten museum vast, waarbij ook de foto werd gemaakt waarop deze puzzel is gebaseerd. 

Productinformatie:
• Soort: Legpuzzel
• Aantal stukjes: 1000
• Afmeting: 68x44 centimeter
• Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
• Kleur: veelkleurig
• Producent: Pix4Profs

Over het museum:
Etten-Leur, Op 20 november 2017 staat er een artikel in BN DeStem met als kop "Museum nog één keer te zien, collectie te koop, koper moet alles meenemen." Het museum van wijlen Frans Buiks was nog twee zaterdagen open om zijn levenswerk te aanschouwen. Het krantenartikel kunt u bij de foto's zien. Die zaterdag was ik er om de foto te maken van vrijwilliger Toon Nooren, die er 20 jaar als vrijwilliger was, die voor die 2 zaterdagen dat het nog open was de zaak runde. Ikzelf was enthousiast, maar vooral over de hoek waar vele, vele heiligenbeelden en schilderijtjes hingen en waren, verloren in een hoek, geteisterd door weer en wind in een gebouw dat al een tijdje niet meer verwarmd werd. 

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.