Puzzel ’t Zwammegat Standdaarbuiten

€ 22,00*

Direct beschikbaar, levertijd : wordt geleverd midden februari 2021

Productnummer: PUZZELSTANDDAARBUITEN
Productinformatie "Puzzel ’t Zwammegat Standdaarbuiten"
Informatie over afhalen!: de organisatie van de Lichtjesoptocht Standdaarbuiten zal medio februari afhaaldagen organiseren!
Carnaval 2021 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van de Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten is voor velen een fikse aderlating. Maar gelukkig is er nu de Lichtjesoptochtpuzzel, een uitgave van Pix4Profs, met medewerking van de organiserende Karnavalsstichting de Deurzetters.
Een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige compilatie van beelden van de beroemde Lichtjesoptocht. Deze Lichtjesoptochtpuzzel heeft de prijs van € 22,00 en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage dus op = op. Met de aankoop van deze puzzel steunt u Karnavalsstichting de Deurzetters. De Stichting ontvangt van ieder verkocht exemplaar namelijk 2 euro.
Deze oogverblindend mooie uitgave komt in februari 2021 uit productie, maar als u zeker wilt zijn van een exemplaar, dan kunt u deze vanaf nu exclusief reserveren via deze website. U krijgt bij aankoop een bevestiging, waarmee u op de afhaaldag in februari uw puzzel in ontvangst kunt nemen. Datum, plaats en tijd van deze afhaalmogelijkheid zullen een beetje afhangen van de dan geldende maatregelen, maar worden tijdig met de kopers gecommuniceerd.
Tegelijk met deze legpuzzel van de Lichtjesoptocht worden, in samenwerking met lokale organisaties, meer legpuzzels van 1.000 stukjes uitgegeven. Denk daarbij aan de Lampkesoptocht in Dongen, het bekende Bloemencorso in Zundert, de Bouwhal in Tilburg, Blind Walls in Breda en het Vincent van Gogh huis in Zundert.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.