Puzzel Vincent van Gogh: ‘Amandelbloesem’

€ 21,95*

Direct beschikbaar, levertijd : wordt geleverd midden februari 2021

Productnummer: PUZZELVANGOGHHUIS
Productinformatie "Puzzel Vincent van Gogh: ‘Amandelbloesem’"
Informatie over afhalen!: bij het van GoghHuis Zundert kunt u medio februari  de bestelde puzzel (in voorverkoop) afhalen. Zover de voorraad strekt is hij daar dan ook te koop.
De schilder Vincent van Gogh heeft een enorm oeuvre aan schilderijen voortgebracht. Schilderijen die over de hele wereld tot de verbeelding spreken. En nu heeft u de kans om een Van Gogh in huis te halen!
Een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een afbeelding van het schilderij ‘Amandelbloesem’. Deze puzzel, met daarop het beroemde schilderij van Van Gogh, wordt in een beperkte oplage uitgebracht.
“Amandelbloesem” 
Op dit schilderij toont Van Gogh een van zijn lievelingsonderwerpen: grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Het is een symbool voor het nieuwe leven in het voorjaar. Van Gogh liet zich bij het maken van dit schilderij inspireren door de Japanse prentkunst.
Het schilderij ‘Amandelbloesem’ is voor de familie van Gogh altijd het meest dierbare werk gebleven. Vincent van Gogh maakte het voor zijn broer Theo en diens vrouw Jo, die een zoon hadden gekregen: Vincent Willem. Theo schreef in een brief waarin hij het goede nieuws meedeelde: ‘Zoals we je hebben gezegd, vernoemen we hem naar jou en ik spreek de wens uit dat hij even vasthoudend en even moedig wordt als jij.’
Deze exclusieve uitgave komt half februari 2021 uit productie, maar als u zeker wilt zijn van een exemplaar, dan kunt u deze vanaf nu reserveren via deze website. 
winkel.pix4profs.nl/Puzzel-Vincent-van-Gogh-Amandelbloesem/PUZZELVANGOGHHUIS 
Tegelijk met deze legpuzzel worden, in samenwerking met lokale organisaties, meer legpuzzels van 1.000 stukjes uitgegeven. Denk daarbij aan de Lampkesoptocht in Dongen, het bekende Bloemencorso in Zundert, de Blind Walls Gallery in Breda, de Bouwhal in Tilburg en de Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten. Voor deze puzzels kijk eens op: 
winkel.pix4profs.nl/ 


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.