Puzzel Tilburg

€ 22,00*

Direct beschikbaar, levertijd : wordt geleverd midden februari 2021

Productnummer: PUZZELTILBURG
Productinformatie "Puzzel Tilburg"
Informatie over afhalen!: de organisatie van Bouwhal Tilburg  zal medio februari afhaaldagen organiseren!
Carnaval 2021 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van onder meer d’n Opstoet in Tilburg is voor velen een fikse aderlating. Ook d’n Opstoet van 2020 op carnavalszondag kon geen doorgang vinden. In eerste instantie vanwege de storm, terwijl het coronavirus roet in het eten gooide bij de geplande herkansing tijdens halfvasten. Maar gelukkig kan er nog wel genoten worden van enkele fraaie creaties voor d’n Opstoet 2020, want deze zijn te zien op een unieke legpuzzel, die uitgegeven wordt door Pix4Profs, met medewerking van de verenigingen die in de bouwhal actief zijn
Een bijzondere legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige compilatie van creaties die gebouwd zijn voor d’n Opstoet 2020. Deze exclusieve puzzel heeft de prijs van € 22,00 en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage van 500 stuks dus op = op. Met de aankoop van deze puzzel steunt u Bouwhal Tilburg, die van ieder verkocht exemplaar 2 euro ontvangt.
Deze oogverblindend mooie uitgave komt in februari 2021 uit productie, maar als u zeker wilt zijn van een exemplaar, dan kunt u deze exclusief reserveren via deze website. U krijgt bij aankoop een bevestiging en een genummerd Echtheidscertificaat, waarmee u op de afhaaldag in februari uw puzzel in ontvangst kunt nemen. Datum, plaats en tijd van deze afhaalmogelijkheid zullen een beetje afhangen van de dan geldende maatregelen, maar worden tijdig met de kopers gecommuniceerd.
Tegelijk met deze legpuzzel met daarop de fraaie Opstoetcreaties, worden in samenwerking met lokale organisaties, meer legpuzzels van 1.000 stukjes uitgegeven. Denk daarbij aan de Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten, het bekende Bloemencorso in Zundert, de Lampkesoptocht in Dongen, Blind Walls Gallery in Breda en het Vincent van Gogh huis in Zundert.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.