Puzzel Lampkesoptocht Dongen

€ 22,00*

Direct beschikbaar, levertijd : wordt geleverd midden februari 2021

Productnummer: PUZZELDONGEN
Productinformatie "Puzzel Lampkesoptocht Dongen"
Informatie over afhalen!: De organisatie Lichtjes optocht Standdaarbuiten zal medio februari afhaaldagen organiseren!
Carnaval 2021 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van de Lampkesoptocht in Dongen is voor velen een fikse aderlating. Maar gelukkig is er nu de Lampkesoptochtpuzzel, een uitgave van Pix4Profs, met medewerking van de organiserende Stichting de Peeënstekers. 
Een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige compilatie van beelden van de verschillende Lampkesoptochten. Deze bijzondere puzzel heeft de prijs van € 22,00 en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage dus op = op. Met de aankoop van deze puzzel steunt u Stichting de Peeënstekers. De Stichting ontvangt van ieder verkocht exemplaar namelijk 2 euro.
Deze oogverblindend mooie uitgave komt in februari 2021 uit productie, maar als u zeker wilt zijn van een exemplaar, dan kunt u deze exclusief reserveren via deze website. U krijgt bij aankoop een bevestiging, waarmee u op de afhaaldag in februari uw puzzel in ontvangst kunt nemen. Datum, plaats en tijd van deze afhaalmogelijkheid zullen een beetje afhangen van de dan geldende maatregelen, maar worden tijdig met de kopers gecommuniceerd.
Tegelijk met deze legpuzzel van de Lampkesoptocht worden, in samenwerking met lokale organisaties, meer legpuzzels van 1.000 stukjes uitgegeven. Denk daarbij aan de Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten, het bekende Bloemencorso in Zundert, de Bouwhal in Tilburg, Blind Walls Gallery in Breda en het Vincent van Gogh huis in Zundert.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.