Puzzel Lampkesoptocht Dongen

€ 7,75*

Productnummer: PUZZELDONGEN
Productinformatie "Puzzel Lampkesoptocht Dongen"
Carnaval 2021 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van de Lampkesoptocht in Dongen is voor velen een fikse aderlating. Maar gelukkig is er nu de Lampkesoptochtpuzzel, een uitgave van Pix4Profs, met medewerking van de organiserende Stichting de Peeënstekers. 
Een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige compilatie van beelden van de verschillende Lampkesoptochten. Deze bijzondere puzzel heeft de prijs van € 22,00 en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage dus op = op. Met de aankoop van deze puzzel steunt u Stichting de Peeënstekers. De Stichting ontvangt van ieder verkocht exemplaar namelijk 2 euro.
Tegelijk met deze legpuzzel van de Lampkesoptocht worden, in samenwerking met lokale organisaties, meer legpuzzels van 1.000 stukjes uitgegeven. Denk daarbij aan de Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten, het bekende Bloemencorso in Zundert, de Bouwhal in Tilburg, Blind Walls Gallery in Breda en het Vincent van Gogh huis in Zundert.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.