Puzzel Bloemcorso Zundert

€ 21,95*

Direct beschikbaar, levertijd : wordt geleverd midden februari 2021

Productnummer: BLOEMENCORSOZUNDERT
Productinformatie "Puzzel Bloemcorso Zundert"
Afhalen niet meer mogelijk, mocht u toch de optie afhalen aanvinken zal dit alsnog via de post bezorgd worden.
Het jaar 2020 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van het bloemencorso in Zundert was voor velen een fikse aderlating. Maar gelukkig is er nu de Corsopuzzel, een uitgave van Pix4Profs, met medewerking van Stichting Bloemencorso Zundert
Een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige compilatie van de heraldieken van de 20 deelnemende buurtschappen, gecombineerd met beelden van het corso. Deze corsopuzzel heeft de prijs van € 21,95 en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage dus op = op. Met de aankoop van deze puzzel steunt u Stichting Bloemencorso Zundert. De Stichting ontvangt van ieder verkocht exemplaar namelijk 2 euro.
Tegelijk met deze legpuzzel van het Bloemencorso worden, in samenwerking met lokale organisaties, meer legpuzzels van 1.000 stukjes uitgegeven. Denk daarbij aan de Lampkesoptocht in Dongen, de Bouwhal in Tilburg, Blind Walls in Breda, het Vincent van Gogh huis in Zundert en de bekende Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.