Puzzel Bloemcorso Zundert

€ 21,95*

Direct beschikbaar, levertijd : wordt geleverd midden februari 2021

Productnummer: BLOEMENCORSOZUNDERT
Productinformatie "Puzzel Bloemcorso Zundert"
Informatie over afhalen!:  Stichting Bloemencorso Zundert zal medio februari afhaaldagen organiseren!
Het jaar 2020 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van het bloemencorso in Zundert was voor velen een fikse aderlating. Maar gelukkig is er nu de Corsopuzzel, een uitgave van Pix4Profs, met medewerking van Stichting Bloemencorso Zundert
Een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige compilatie van de heraldieken van de 20 deelnemende buurtschappen, gecombineerd met beelden van het corso. Deze corsopuzzel heeft de prijs van € 21,95 en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage dus op = op. Met de aankoop van deze puzzel steunt u Stichting Bloemencorso Zundert. De Stichting ontvangt van ieder verkocht exemplaar namelijk 2 euro.
Deze oogverblindend mooie uitgave komt in februari 2021 uit productie, maar als u zeker wilt zijn van een exemplaar, dan kunt u deze vanaf nu exclusief reserveren via deze website. U krijgt bij aankoop een bevestiging, waarmee u op de afhaaldag in februari uw puzzel in ontvangst kunt nemen. Datum, plaats en tijd van deze afhaalmogelijkheid zullen een beetje afhangen van de dan geldende maatregelen, maar worden tijdig met de kopers gecommuniceerd.
Tegelijk met deze legpuzzel van het Bloemencorso worden, in samenwerking met lokale organisaties, meer legpuzzels van 1.000 stukjes uitgegeven. Denk daarbij aan de Lampkesoptocht in Dongen, de Bouwhal in Tilburg, Blind Walls in Breda, het Vincent van Gogh huis in Zundert en de bekende Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.