Panoramapuzzel kunstserie: Carmen Schabracq “Memento Mori”. 500 Stukjes

€ 9,95*

% listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice (54.67% bespaard)
Inhoud: 1

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: SW10038
Productinformatie "Panoramapuzzel kunstserie: Carmen Schabracq “Memento Mori”. 500 Stukjes"
Panoramapuzzel kunstserie: Carmen Schabracq “Memento Mori”. Vernieuwde uitgave 1,9 mm dik karton! 
Deel 003 in de serie “Van Gogh artist-in-residence”. Een unieke serie in legpuzzelland. Een serie van kunstenaars die de toekomst van de cultuur gaan vormen. Van elke legpuzzel zijn er maar 200 gedrukt, kunst moet uniek blijven. Deze puzzel is in panorama-vorm, 80 x 40 cm staand.

Productinformatie: 
  • Soort: Legpuzzel in panorama-vorm
  • Aantal stukjes: 500 
  • Afmeting: 80 x 40 centimeter
  • Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
  • Kleur: veelkleurig
Over Carmen Schabracq:
Carmen Schabracq heeft in de maand oktober 2020 als 'artist-in-residence' gewerkt in het gastatelier van het Vincent van Goghhuis te Zundert.
Kunst die over het leven gaat, Carmen Schabracq: “Het is heel spannend om iemand te schilderen die dicht bij je zit en die een bepaalde verwachting heeft van wat je maakt. Het portret moet natuurlijk lijken, maar het is vooral spannend dat ze mijn worsteling met het schilderen zien, zelden ben ik alleen. Ik heb mijn vrienden geschilderd naar de waarneming en naar de polaroids die ik van ze gemaakt heb om verder te werken als ze er niet zijn. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ik ze een object in handen heb gegeven dat ik bij hen vond passagiers. Zo heeft Yvo een puntenslijper in de vorm van een oog, die ik heb meegenomen uit Mexico, hij is ook half Mexicaans. Spelen met de blik van de toeschouwer. Terwijl ik liet inspireren door Vincent was het niet mijn doel om mijn schilderijen op die van hem te laten lijken , al doen sommigen er wel aan denken zoals die met mijn zusje op de stoel, of van Hendrik die een beetje lijkt op Joseph Roulin. De glazen haan met vieze wijn die hij op schoot heeft, komt hier uit de Poolse supermarkt van Zundert. Hendrik wordt ook wel Hen genoemd en houdt van hanen. Toch is de associatie niet bewust ontstaan ​​tijdens het maakproces.” (Bron “Witte Rook”, witterook.nu)  

Artist-in-residence:
Met het Van Gogh artist-in-residence programma wil het Van GoghHuis in Zundert Vincents droom volgen van 'het atelier van het Zuiden'. Kunstenaars uit alle windstreken, zowel jonge talenten als middelbare namen, worden uitgenodigd een tijdlang in Zundert om te komen werken. Om in Van Goghs voetsporen te treden en zich te laten inspireren door zijn werk, zijn gedachtengoed en de plek waar hij opgroeide.
Het gastatelier, idyllisch gelegen op het terrein van de protestantse kerk waar Vincents vader preekte, met de kosterswoning en de moestuin, biedt kunstenaars van nu de mogelijkheid om in alle rust een tijdlang te werken. Wat de gasten gemeen hebben, is dat ze op een of andere wijze geïnspireerd worden door het leven en werk van Vincent van Gogh. Een periode van onderzoek, experiment en afzondering in de directe omgeving van zijn geboortegrond is bijzonder en zeer geïnspireerd.

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vindt u onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.