Panoramapuzzel Rijsbergen zoals het was in 2014. 500 Stukjes

€ 9,99*

% listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice (54.49% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: SW10031
Productinformatie "Panoramapuzzel Rijsbergen zoals het was in 2014. 500 Stukjes"
Panoramapuzzel Rijsbergen zoals het was in 2014. 500 Stukjes. Vernieuwde uitgave 1,9 mm dik karton! 
Een unieke tweede puzzel over Rijsbergen, van een dronefoto van Dre Frijters (een Rijsberger in hart en nieren).   De puzzel is in panoramavorm, 40 x 80 cm. Deze puzzel is gemaakt in opdracht van het Dorpsgidsen Collectief Rijsbergen (Ad de Klerk, Piet Utens en Toine Graumans)

Productinformatie:
• Soort: Legpuzzel in panorama-vorm
• Aantal stukjes: 500
• Afmeting: 40x80 centimeter
• Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
• Kleur: veelkleurig
• Producent: Pix4Profs

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vindt u onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.