Legpuzzel kunstserie: Eva Krause “De Corso”. 500 Stukjes.

€ 9,95*

% listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice (54.67% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: SW10036
Productinformatie "Legpuzzel kunstserie: Eva Krause “De Corso”. 500 Stukjes."
Legpuzzel kunstserie:: Eva Krause “De Corso”. 500 Stukjes. Vernieuwde uitgave 1,9 mm dik karton!
Deel 001 in de serie “Van Gogh artist-in-residence”. Een unieke serie in legpuzzelland. Een serie van kunstenaars die de toekomst van de cultuur gaan vormen. Van elke legpuzzel zijn er maar 200 gedrukt, kunst moet uniek blijven.

Productinformatie:
  • Soort: Legpuzzel
  • Aantal stukjes: 500
  • Afmeting: 40 x 50 centimeter
  • Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
  • Kleur: veelkleurig

Over Eva Krause:
Eva Krause heeft in de maand september 2020 als 'artist-in-residence' gewerkt in het gastatelier van het Vincent van Goghhuis. 
Ik heb gekozen voor de zonnebloem, ook te vinden in zijn beroemde schilderij, die dan weer geen Corsobloem is. Deze bloem is hier groot en aanwezig, omgeven door onstuimige penseelstreken, die ook als windsels kunnen worden begrepen. Een referentie naar zijn oor en het zelfportret gemaakt na het afsnijden. De omgeving van de bloem is een ruimte die rijkdom toont met de nodige sierlijstjes en fraaie wandbedekking. Rijkdom omdat zijn werken een grote waarde vertegenwoordigen. Hij was een van de eersten van zijn tijdgenoten op wiens schilderijen miljoenen werden geboden. Hoe zou hij dat nu eigenlijk vinden? Zijn werk wordt wel gezien, maar het gaat ook door de handen van investeerders. Uiteindelijk staat de zonnebloem in een gewone plastic AH tas, die symboliseert de commerciële kant van zijn werk. Zo gewoon als die tas is in het straatbeeld is ook zijn werk opgenomen als afbeelding op nutteloze objecten. Ik heb overigens ook de betonnen trap met de gouden bubbel uit het atelier in de voorstelling opgenomen. Ik wilde graag iets letterlijk van deze plek meenemen. (Bron “Witte Rook”, witterook.nu) 

Artist-in-residence:
Met het Van Gogh artist-in-residence programma wil het Van GoghHuis in Zundert Vincents droom volgen van 'het atelier van het Zuiden'. Kunstenaars uit alle windstreken, zowel jonge talenten als middelbare namen, worden uitgenodigd een tijdlang in Zundert om te komen werken. Om in Van Goghs voetsporen te treden en zich te laten inspireren door zijn werk, zijn gedachtengoed en de plek waar hij opgroeide.
Het gastatelier, idyllisch gelegen op het terrein van de protestantse kerk waar Vincents vader preekte, met de kosterswoning en de moestuin, biedt kunstenaars van nu de mogelijkheid om in alle rust een tijdlang te werken. Wat de gasten gemeen hebben, is dat ze op een of andere wijze geïnspireerd worden door het leven en werk van Vincent van Gogh. Een periode van onderzoek, experiment en afzondering in de directe omgeving van zijn geboortegrond is bijzonder en zeer geïnspireerd.

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vindt u onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.