Legpuzzel Vincent van Gogh Amandelbloesem 1000 stukjes

€ 9,95*

% listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice (54.67% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: PUZZELVANGOGHHUIS
Productinformatie "Legpuzzel Vincent van Gogh Amandelbloesem 1000 stukjes"
Legpuzzel Vincent van Gogh Amandelbloesem 1000 stukjes

De schilder Vincent van Gogh heeft een enorm oeuvre aan schilderijen voortgebracht. Schilderijen die over de hele wereld tot de verbeelding spreken. En nu heeft u de kans om een ​​Van Gogh in huis te halen! Een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met een afbeelding van het 'Amandelbloesem'. Deze puzzel, met het beroemde schilderij van Van Gogh, wordt in een beperkte oplage gepubliceerd.

Productinformatie:
• Soort: Legpuzzel 
• Aantal stukjes: 1000
• Afmeting: 44 x 68 centimeter
• Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
• Kleur: veelkleurig
• Producent: Pix4Profs

Over Vincent van Gogh
Vincent Willem van Gogh (geboren 30 maart 1853 Zundert – Auvers-sur-Oise, 29 juli 1890) was een Nederlands kunstschilder. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunststroming die het wisselende-eeuwse impressionisme volgt. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm en kan worden gezien in vele andere aspecten van de twintigste-eeuwse kunst. Het Van Gogh Museum in Amsterdam is gewijd aan het werk van Van Gogh en zijn tijdgenoten. In het Kröller-Müller Museum bevindt zich de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld. Van Gogh wordt gezien als een van de grootste schilders van de 19e eeuw.Deze erkenning kwam echter pas laat: hoewel hij in de laatste jaren van zijn leven al enige bekendheid had binnen selecte kunstkringen, werd zijn werk pas na zijn dood door het grote publiek opgemerkt, Bron: Wikipedia

Over de Amandelbloesem
Op dit schilderij toont Van Gogh een van zijn lievelingsonderwerpen: grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Het is een symbool voor het nieuwe leven in de lente. Van Gogh liet zich bij het maken van dit schilderij inspireren door de Japanse prentkunst.

Het schilderij 'Amandelbloesem' is voor de familie van Gogh altijd het meest dierbare werk. Vincent van Gogh maakt het voor zijn broer Theo en diens vrouw Jo, die een zoon kreeg: Vincent Willem. Theo schreef in een briefing waarin hij het goede nieuws meedeelde: 'Zoals we je hebben gezegd, vernoemen we hem naar jou en ik spreek de wens uit dat hij zelfs vastgehouden en zelfs moedig wordt als jij.'

Over Pix4Profs :
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.
0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.