Legpuzzel Mantra, de mooiste vlinders van de stad! 1000 stukjes

€ 9,95*

% listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice (54.67% bespaard)
Inhoud: 1

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: SW10040
Productinformatie "Legpuzzel Mantra, de mooiste vlinders van de stad! 1000 stukjes"
Legpuzzel Mantra, de mooiste vlinders van de stad! 1000 stukjes
Blind Walls Gallery (Breda) is het museum op straat. Meer dan 90 muurschilderingen vertellen de verhalen van Breda. En nu is er een Blind Walls Gallery legpuzzel met het kunstwerk van de befaamde Mantra, een uitgave van Pix4Profs, met medewerking van de Stichting Blind Walls Gallery.
Locatie Tuinzigtlaan, Materiaal Spuitverf en latex op stucwerk. Jaar 2018
De grootste insectendoos van Breda. De vlinders in de muurschildering zijn gekozen omdat ze ook terug te vinden zijn als straatnamen in de wijk Westerpark. Op andere plekken in de stad is Breda misschien een oase van groen, maar (oa) in Tuinzigt ontbreekt het aan stadsnatuur en is er weinig plek voor bijvoorbeeld vlinders. Met deze schildering brengen we de natuur op alternatieve wijze naar Tuinzigt, met vlindersoorten die met uitsterven worden gevolgd in Nederland.

Productinformatie:
  • Soort: Legpuzzel
  • Aantal stukjes: 1000
  • Afmeting: 68X44 centimeter
  • Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
  • Kleur: veelkleurig

Over de artiest Mantra:
Mantra (Youri Casell) begon in 2008 met graffiti spuiten en staat nu bekend om zijn hyperrealistische stijl. Met zijn zekerheid 3D schilderingen transformeert Mantra hoge gebouwen in insectendozen. Het werk van Mantra was eerder al te zien in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en verschillende grote steden over de hele wereld.

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.