Legpuzzel Hedof, puzzel van een befaamd kunstwerk. 1000 stukjes

€ 9,99*

% listing.beforeListPrice € 21,95* listing.afterListPrice (54.49% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: WE
Productinformatie "Legpuzzel Hedof, puzzel van een befaamd kunstwerk. 1000 stukjes"
Legpuzzel Hedof, puzzel van een befaamd kunstwerk. 1000 stukjes
Blind Walls Gallery (Breda) is het museum op straat. Meer dan 90 muurschilderingen vertellen de verhalen van Breda. En nu is er een Blind Walls Gallery legpuzzel met het kunstwerk van de befaamde Hedof, een uitgave van Pix4Profs, met medewerking van de  Stichting Blind Walls Gallery.
Locatie Molsparking, Materiaal Latex op steen. Jaar 2015
HEDEN VS VERLEDEN
Deze schildering verwijst naar zowel het heden als verleden van de locatie. Opnieuw 'groeit' er groente en fruit op de plek waar begin negentiende eeuw een grote groentetuin was. De winkelende figuren in de schildering zijn op doortocht naar de nabij gelegen winkelstraat. 

Productinformatie:
  • Soort: Legpuzzel
  • Aantal stukjes: 1000
  • Afmeting: 68X44 centimeter
  • Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
  • Kleur: veelkleurig

Over Hedof:
Hedof (Rick Berkelmans) heeft verschillende muurschilderingen voor Blind Walls Gallery gemaakt. Door zijn bijzondere mix van sterke vormen, cartooneske figuren en uitgesproken kleuren hebben werken voor stuk voor stuk een energie en humor. En nu dus ook een legpuzzel van zijn werk!

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto's uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.