HEDOF EEN LEGPUZZEL VAN EEN BEFAAMD KUNSTWERK

€ 15,95*

% € 21,95* (27.33% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 3 werkdagen

Productnummer: WE
Productinformatie "HEDOF EEN LEGPUZZEL VAN EEN BEFAAMD KUNSTWERK"
6 EURO KORTING  en nog eens € 2 op de verzendkosten. Blind Walls Gallery (Breda) is het museum op straat. Meer dan 90 muurschilderingen vertellen de verhalen van Breda. En nu is er de eerste Blind Walls Gallery legpuzzel met het kunstwerk van de befaamde Hedof, een uitgave van Pix4Profs, met medewerking van de organiserende Stichting Blind Walls Gallery.
HEDOF
Locatie Molsparking Materiaal Latex op steen Jaar 2015
HEDEN VS VERLEDEN
Deze schildering verwijst naar zowel het heden als verleden van de locatie. Opnieuw 'groeit' er groenten en fruit op de plek waar begin negentiende eeuw een grote groentetuin was. De winkelende figuren in de schildering zijn op doortocht naar de nabij gelegen winkelstraat. Hedof (Rick Berkelmans) heeft verschillende muurschilderingen voor Blind Walls Gallery gemaakt. Door zijn bijzondere mix van sterke vormen, cartooneske figuren en uitgesproken kleuren hebben werken voor stuk voor stuk een energie en humor. En nu dus ook een legpuzzel van zijn werk!
Een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met een afbeelding van één van de beroemde Blind Walls. Deze Blind Walls puzzel heeft de prijs van slechts € 15,95 en wordt eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage dus op = op.
OP zoek naar een nog grotere korting verder naar de Blind Wall dubbel puzzel BlindWall 1 en 2 voor € 29,95 excl. verzendkosten

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.